Jdi na obsah Jdi na menu
 


 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

sežerou vše

(ivet, 7. 7. 2009 6:32)

Naše nové čivavy jsem se rozhodla krmit pravidelně a psí stravou.
Nestalo se tak.
Granule mají nasypané pořád,požírají je kdy se jim zachce.Potom jí,když jíme my a kromě marmelády sní ty svině všechno.Nejraději mají máslo.
Když vařím,motají se mi pod nohama a čekají ,kde co upadne.

Naši gurmání

(Ivanka, 4. 6. 2009 16:19)

Heiko sní všechno co se mu dá, jen ovoce a zeleninu ani náhodou. Arthur vytrapoval, že nechce granule už odmalička, tak mám fígl - do granulí přidávám trošku kapsičky Pedigree, promíchám a granule mizí. Takže hošové na granulích, sem tam dostanou kousek od nás, ale nejradši by jedli piškoty. Takže je krotíme a ty mají jen za odměnu. Pták Fredie (bez ID) má nejraději slunečnici, směs nemá rád, protože je v ní proso a to on nesnáší, jinak se cpe pomerančema, plátkovým sýrem, knedlíkama, buchtama, no prostě když jdeme náhodou s jídlem kolem klece, musí ochutnat. Někdy to po nás hází, to když mu to nechutná, někdy nám jen vynadá, to si pak sousedi myslí, že se u nás něco děje.

Baští granule

(betule, 4. 6. 2009 15:08)

Krmíme granulema,Bak musí hypoalergenní s vysokým obsahem bílkovin losos,sleď,červenohnědé brambory,Nelča totéž.K tomu masíčko a jatýrka z kuřat.Bak ještě pivo a méko i spytlíkem,myši a havrany.

Chodí k sousedům

(Dinky, 21. 5. 2009 11:52)

Většinou baští granule ale když cinkne lžička o talíř tak jsou v pohotovosti u stolu a mají lidskou stravu. Protože je bábi naše sousedka, tak mrknou do misky(talíře)k sousedům a prototože kluky vychovala kočka tak se jim podaří občas ulovit i myš a papají i syrovous travu

Vaříme

(Otakarka, 21. 5. 2009 0:30)

Hodně pro zvířata vaříme, taky jsou zvyklá na paštičky a kapsičky, kočky pak jedí suché

Jì skoro vse

(sole, 19. 5. 2009 19:22)

Varenou domaci stravu dostavala jako stene,pak jsme presli na Cesara, ale jak sedìme u stolu tak nas nenecha na pokoji a zebra , takze i zbytky lidskeho jidla, obcas si odskoci za tchanem tim padem chodi k sousedum.Syrovou stravu a kosti ji nedavam a kdyz je venku tak ji hlidam at nesezere co najde.

Jí všechno :-)

(Artas, 19. 5. 2009 16:06)

Nakonec jsem dala granule, ale je to všežravec, který žere všemi způsoby :-)Takže občas kromě granulí (samozřejmě těch nejdražších) pěkně domácí vařená strava, občas zajde k sousedům, kde předvádí, že měsíc nežral. Nepohrdne (velmi často) ani zbytky lidského jídla ani kouskem syrového masa. A občas usoudí, že i toto vše je pro něj málo, tak sežere, co si kde najde.